E-Commerce

E-commerce biedt nieuwe kansen voor u.

Handel via internet (e-commerce) biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Steeds meer consumenten willen thuis en op elk moment van de dag bestellingen doen. De consument kan met  internet in alle rust producten vergelijken.

De online consumentenbestedingen in Nederland kwamen in 2016 uit op een totaal van 20,16 miljard euro.
E-commerce betekend over het algemeen “Electronisch Handeldrijven”. Internet biedt daarbij vele mogelijkheden waarbij presentatie en functionaliteit in hoge mate aanwezig kunnen zijn. Via Internet kunnen de producten en diensten zeer grafisch worden gepresenteerd waarbij het opvragen van informatie en prijzen op eenvoudige en snelle wijze kunnen worden opgevraagd.

 

 

Voordelen van E-commerce


Eén-op-één marketing wordt steeds meer erkend als de manier om klanten aan je te binden.
Internet biedt de mogelijkheid van één-op-één handel en is daarom per definitie ook uitermate geschikt voor de kleinere bedrijven. Elektronische handel is laagdrempelig voor de bezoeker maar e-commerceook voor de aanbieder. Zonder al te veel distributie- en voorraadkosten kunnen bedrijven hun producten op het net aanbieden. Bovendien is het een ideale gelegenheid voor ondernemers om nieuwe producten te introduceren. Ook de Nederlandse consument zal de voordelen van elektronisch shoppen op termijn erkennen. Al is het alleen vanwege het feit dat je geen last hebt van lange rijen voor een balie, alle informatie met een druk op de knop op je scherm krijgt, geen plensbui over je heen krijgt tijdens het ‘shoppen’ zoals zo vaak in ons kikkerlandje en je de wereld binnen handbereik hebt.

Wat wil je nog meer!

Top