Webhosting

De webhosting van Alromedia

Wanneer uw website ontwikkeld is, moet deze natuurlijk ook toegankelijk zijn voor alle internet-gebruikers. Om dit mogelijk te maken is een computer vereist die beschikt over een permanente verbinding met internet, de server genaamd. Webhosting is het verhuren van serveruimte voor uw internetpagina’s. Webhosting op betrouwbare en snelle computers is uitermate belangrijk voor de presentatie van uw website. Een slechte en onbetrouwbare verbinding maakt uw website slecht bereikbaar voor bezoekers of wekt irritatie op door lange wachttijden.

Alromedia biedt u deze betrouwbare en snelle webhosting aan via Internettoday onze partner in webhosting.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Met inmiddels bijna 20 jaar ervaring is InternetToday één van de grotere managed dienstverleners van Nederland geworden. De kwaliteit van onze diensten verbeterd iedere dag door mee te denken met onze klanten en te luisteren naar feedback.

Met 75.000 websites en ruim 10.000 klanten onder beheer helpen we dagelijks onze klanten naar een hoger niveau. Van shared webhosting, dedicated- en virtuele servers tot aan volledig redundante platformen van tientallen servers, allemaal vertrouwen ze op InternetToday voor hun dagelijkse uptime.

  • Al onze servers staan in het zwaar beveiligde datacentrum van TeleCity te Amsterdam.
  • Hier heeft uw server direct aansluiting op de Europese backbone.
  • Ook is er een uitgebreide noodstroom-voorziening aanwezig.
  • Betrouwbare apparatuur en een zeer snelle verbinding staan garant voor een kwalitatief  hoogwaardige aansluiting op het internet.
  • Uw server is 24 uur per dag, zeven dagen per week online met een uptime van 99,9%.
Top