Webhosting

alromedia-WEBHOSTINGDe webhosting van Alromedia

Wanneer uw website ontwikkeld is, moet deze natuurlijk ook toegankelijk zijn voor alle internet-gebruikers. Om dit mogelijk te maken is een computer vereist die beschikt over een permanente verbinding met internet, de server genaamd. Webhosting is het verhuren van serveruimte voor uw internetpagina’s. Webhosting op betrouwbare en snelle computers is uitermate belangrijk voor de presentatie van uw website. Een slechte en onbetrouwbare verbinding maakt uw website slecht bereikbaar voor bezoekers of wekt irritatie op door lange wachttijden. Wij bieden u deze betrouwbare en snelle webhosting.

Waarom zou u voor ons kiezen? Alromedia is een gespecialiseerde hosting provider waar stabiliteit, snelheid, flexibiliteit, unieke persoonlijke service en een optimale prijs/kwaliteit verhouding in onze dienstverlening de belangrijkste pijlers van het bedrijf zijn. Onze servers zijn gelocaliseerd in een supersnel en betrouwbaar netwerk in Amsterdam (AMS-IX) . Hierdoor bent u verzekerd van snelle verbindingen. In de ruim vijf jaar dat we ons bezig houden met het hosten van websites hebben we een enorme ervaring kunnen opbouwen. Deze ervaring heeft het mogelijk gemaakt dat we vorig jaar een gemiddelde uptime hebben weten te realiseren van 99,8%. Onze servers zijn uitgerust met het uiterst betrouwbare besturingssystemen waardoor we een optimale veiligheid garanderen. Verder zijn onze servers ingericht met MySQL(database), FTP, SSH, ASP, SSL,PHP en Webmail ondersteuning waardoor we u een compleet pakket kunnen aanbieden.

  • Al onze servers staan in het zwaar beveiligde datacentrum van TeleCity te Amsterdam.
  • Hier heeft uw server direct aansluiting op de Europese backbone.
  • Ook is er een uitgebreide noodstroom-voorziening aanwezig.
  • Betrouwbare apparatuur en een zeer snelle verbinding staan garant voor een kwalitatief  hoogwaardige aansluiting op het internet.
  • Uw server is 24 uur per dag, zeven dagen per week online met een uptime van 99,9%.
Top