Prijzen webhosting

De Webhostingsdiensten (webwinkel) van “Alro Media “

De dienstverlening van Alromedia richt zich op het ontwikkelen van professionele faciliteiten voor IT professionals, en op de ontwikkeling van content. Daarom werkt Alromedia nauw samen met een geselecteerd aantal partners op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en onderhoud van Webwinkel en websites.

Expertise en ondersteuning is dus op elk vlak binnen handbereik!

Starter Professional Premium 10 Premium 20
 1-ster- 2-sterren 3-sterren 4-sterren

Prijs per maand

€ 6,25 € 7,99 € 11,50 € 17,50
Algemeen
Server/webruimte 1 Gb 5,0 Gb 10 Gb 20 Gb
Dataverkeer/ maand Onbeperkt* Onbeperkt* Onbeperkt* Onbeperkt*
Server in Nederland plus plus plus plus
E-mail
Starter Professional Premium 10 Premium 20
1-ster- 2-sterren 3-sterren 4-sterren
POP 3 10 50 125  125
E-mail forwarding 10 50 125  125
Batch SMTP plus plus plus plus
Webmail plus plus plus plus
Standaard catch-all plus plus plus plus
Autoresponders plus plus plus plus
Gratis SPAMFILTER plus plus plus plus
Gratis MAIL VIRUSSCAN plus plus plus plus
Site Management Tools
Starter Professional Premium 10 Premium 20
1-ster- 2-sterren 3-sterren 4-sterren
24×7 FTP toegang plus plus plus plus
Controle panel plus plus plus plus
Dagelijkse statistieken plus plus plus plus
Scripting & Database
Starter Professional Premium 10 Premium 20
1-ster- 2-sterren 3-sterren 4-sterren
CGI-bin plus plus plus plus
PHP plus plus plus plus
SSI kruis kruis kruis  plus
SSH kruis kruis kruis plus
SSL Certificaten Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
Perl

MySQL database

1 1 2 2
Diversen
Beveiligde directories Starter Professional Premium 10 Premium 20
1-ster- 2-sterren 3-sterren 4-sterren
plus plus plus  plus
Dagelijkse back- up plus plus plus plus
DNS zelf aanpassen kruis kruis kruis plus
Cron Jobs aanpassen kruis kruis kruis plus
Kosten
Prijs exclusief BTW
per jaar
starter Professional Premium 10 Premium 20
1-ster- 2-sterren 3-sterren 4-sterren
€ 75,– € 95,– € 138,–  € 210,–
ALROMEDIA factuur
(online factuur)
plus plus plus  plus
Alromedia ondersteunt onder andere
wordpresslogo plus plus plus plus
magento plus plus plus plus
niet inbegrepen
kruis
inbegrepen
plus
optioneel
optioneel
Extra opties
Extra MySQL database € 12,00 per jaar
Extra E-mail account € 6,00 per jaar
Extra Dataverkeer
(per GB)
€ 2,50 per maand
  • Betaling procedure webhosting

Zodra wij het domein hebben aangevraagd en uw account hebben geactiveerd, wordt de factuur verstuurd. Al onze webhosting pakketten worden (vooraf) per jaar gefactureerd. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen en de opzegtermijn is 2 maanden (60 dagen).

  • De webserver waarop uw webhosting pakket wordt gehost

Een belangrijke overweging bij de keuze van een verantwoordelijke partij voor de webhosting van uw website, zijn de specificaties van de webservers en het netwerk. We kunnen u verzekeren dat wij een zeer stabiel en uiterst geavanceerd serverpark hebben.
Wij monitoren de webservers 24 uur per dag, 7 dagen per week, zodat eventuele problemen spoedig en vaak binnen enkele minuten kunnen worden opgelost. Daarnaast wordt er dagelijks een back-up van alle gegevens op de webserver gemaakt.

  • Voor het gebruik van dataverkeer geldt een Fair Use Policy

Fair Use Policy
Alle shared hosting pakketten van Alromedia maken gebruik van het dataverkeer op basis van een Fair Use Policy (FUP). U kunt in principe onbeperkt gebruikmaken van het dataverkeer. Echter kan Alromedia bij overmatig gebruik of misbruik van het dataverkeer ingrijpen.

Alromedia meet 24/7 al het dataverkeer. Hieruit komt een gemiddelde. U mag 5 keer zoveel dataverkeer gebruiken dan het gemiddelde. Mocht u over deze 5 keer heen gaan, dan zullen wij contact met u opnemen om het dataverkeer met u te bespreken.

U heeft dan de mogelijkheid om zelf iets aan het dataverkeer te doen of om een extra databundel voor uw website aan te schaffen.

Het gemiddelde dataverkeer van Alromedia zal nooit naar beneden worden bijgesteld, maar alleen naar boven.

Alle voordelen van SSD hosting op een rij –
De toegevoegde waarde van de specifiek voor Webwinkels/Webwinkel ontwikkelde techniek, valt of staat met de professionaliteit en kwalitiet van de organisatie die de hostingdiensten levert. Kortom, de synergie tussen techniek en kennis van de markt en onze klanten is cruciaal! Het is daarom belangrijk om te weten waarom hosting bij Alromedia zo waardevol is.

Onderscheidende betrouwbaarheid –
De gevolgen van downtime zijn bij Webwinkel niet alleen relatief groter, de consequenties zijn ook nog eens direct. Alromedia levert niet alleen unieke hostingdiensten, de gerenommeerde en aangetoonde betrouwbaarheid bindt al meer dan 10 jaar onder andere grote landelijk opererende financiële instellingen aan ons bedrijf.

Waardevolle snelheid –
De speciaal voor Webwinkels/Webwinkel geconfigureerde servers van Alromedia zijn voorzien van extra snelle processoren en een overcapaciteit aan werkgeheugen om waardevolle verwerkingssnelheid te kunnen garanderen. De servers staan daarnaast in RAID opstelling en de databases worden separaat aangeboden.

Veiligheid en Zekerheid –
Alle databases draaien op separate database clusters om de belasting van de hardware zo efficiënt mogelijk te verdelen. Dit bevordert niet alleen de snelheid, het verhoogt de betrouwbaarheid van de hardware aanzienlijk. Daarnaast worden er dagelijks back-ups gemaakt naar ons eigen externe Storage Center en maken we per 14 dagen historische back-ups van elke individuele database.

Commerciële flexibiliteit –
Snel kunnen schakelen naar aanleiding van ontwikkelingen op de markt is cruciaal. Daarom bieden alle Webwinkels/Webwinkel hostingpakketten van Alromedia uitgebreide mogelijkheden om direct extra capaciteit of additionele diensten aan elk Webwinkels/Webwinkel pakket toe te voegen. Zonder extra administratie- of oversluitkosten kunt u online ondernemen terwijl u altijd verzekerd bent van voldoende capaciteit.

Van professionals, voor professionals –
Bij Alromedia kunt u altijd rekenen op ondersteuning op professioneel niveau door een team dat excelleert op het snijpunt van techniek en commercie. Daarnaast biedt Alromedia uitgebreide mogelijkheden op het gebied van professioneel servermaatwerk, zoals Dedicated Managed Servers. Hoe groter de belangen, hoe groter de waarde van een professionele IT partner!

Expertise binnen handbereik –
De dienstverlening van Alromedia richt zich op het ontwikkelen van professionele faciliteiten voor IT professionals, en op de ontwikkeling van content. Daarom werkt Alromedia nauw samen met een geselecteerd aantal partners op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en onderhoud van Webwinkel en websites. Expertise en ondersteuning is dus op elk vlak binnen handbereik!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Top